Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
 
AKTUELLT

Välkommen till Föreningen Fårö Framtid

 

Fårö Framtid

Föreningens syfte är att vara en övergripande organisation som kan företräda lokalbefolkningen i gemensamma och övergripande frågor. Bakom föreningen står Fårö Hembygdsförening, Fårö Sockenutveckling och Fårö Samfällighetsförening.

Föreningen arbetar för fler arbetstillfällen och en långsiktigt hållbar utveckling på Fårö med turism, jordbruk och andra näringar i balans och med ett bevarande av öns höga natur- och kulturvärden.

Vill du läsa om vad Fårö framtid gjort för Fårö kan du göra det här.

Strandbod vid Helgomannen

Bli medlem

Vi hoppas på att du vill stödja vårt arbete och bli medlem i föreningen genom att sätta in 150 kr på bankgiro 5789-2515. uppge även namn och adress.

......................................................

Besöksinformation

Vid kyrkan på Fårö finns en informationsplats. Här kan ni läsa om vad det finns för sevärdheter på ön, vad som är på gång och vilket utbud bland restauranger/caféer, shopping och boende det finns.

......................................................

Idéer, förslag, önskemål

Har du idéer om vad vi kan göra för att åstadkomma förbättringar, hitta på aktiviteter eller har du andra önskemål som gäller Fårös framtid, tveka inte att kontakta någon i styrelsen.

......................................................

Länsbygderådet

Fårö Framtid är medlem i Länsbygderåd Gotland som är en ideell förening som är ansluten till riksorganisationen Hela Sverige ska leva (HSsl). Länsbygderådet deltar i olika nätverk, i arbetet med Leader, i seminarier och konferenser anordnade av Hela Sverige ska leva samt i Landsbygdsriksdagen som ordnas vartannat år. För att se de olika lokala sockenutvecklingsgrupperna gå till Bygdebanken


 

Senast publicerad: 170911 | Powered by SiteSmart