Fårönatta – Ett växande kulturevenemang

Fårös stora säsongsavslutning

Fårönatta är ett årligt återkommande kulturevenemang som arrangeras av Fårö Framtid i samarbete med företagarna på ön. Det startade som ett kvällsevenemang den tredje lördagen i september men har vuxit till att omfatta hela helgen med aktiviteter både dagtid och kvällstid. Hela Fårö håller öppet med gårdsbutiker, affärer, Café & restauranger, konserter, konstutställningar, marknad och boende m.m. Fårö Framtid arrangerar bussar under lördagkvällen som går skytteltrafik varje halvtimme för gratisresor mellan de olika platserna och aktiviteterna. Program för Fårönatta produceras av föreningen och publiceras här för nedladdning.

Bli medlem

Stöd vårt arbete och bli medlem i föreningen genom att sätta in 150 kr på bankgiro 5789-2515. Uppge namn och adress. Det går även bra att swisha oss på nummer 123 231 8665.

Fårönatta 2019

Årets upplaga av Fårönatta kommer äga rum den 21 september. Boka eventuell färjeresa och boende i tid. Programmet lär vara tillgängligt här närmare evenemangsdatumet. Följ oss på facebook för mer information.

Fårönatta 2018

Förra årets Fårönatta ägde rum den 15 september. Ladda ner det program här.

Föreningen Fårö Framtid
c/o Ann Lindgren
Gudmundvägen 3a, 182 69 Djursholm

Telefon: 070-583 50 28
E-post: info@faroframtid.seann.lindgren@pensionsforum.nu

© Föreningen Fårö Framtid
» Om cookies  |  » Sitemap