Fårönatta - Fåröfestival

Fårös stora säsongsavslutning

Fårönatta är ett årligt återkommande evenemang som arrangeras av Fårö Framtid i samarbete med företagarna på ön. Det startade som ett kvällsevenemang den tredje lördagen i september men har vuxit till att omfatta hela helgen med aktiviteter både dagtid och kvällstid. Med anledning av det väljer vi från och med 2024 att kalla evenemanget Fåröfestival. Hela Fårö håller öppet med gårdsbutiker, loppisar, affärer, caféer, restauranger, konserter, konstutställningar och olika boendealternativ med mera. Fårö Framtid står för gratis bussar under lördagen för att dels minska biltrafiken men också för att tillgängliggöra evenemanget för fler. Programmet produceras av föreningen och publiceras här nedan så håll utkik. 

Utvecklingen av evenemanget sker i samarbete med goGotland med stöd från Leader Gute. 

Fårönattaprogrammet 16/9 2023

Ladda ner det genom att trycka här!

Fungerar inte länken?

Testa trycka här istället.

Deltagande

Alla företagare och privatpersoner uppmuntras till att öppna upp sina dörrar denna helg. Oavsett om det blir matservering, underhållning eller loppis. Allt uppskattas! Ju mer vi har att erbjuda våra gäster, ju fler sidor av Fårö kan vi visa upp.

För att delta och få en plats i programmet behöver anmälan ske senast 10 augusti. Ange rubrik, kort information om programpunkten, start- och sluttid, kontakt- och fakturainformation i ett mail som skickas till: farofestival@gogotland.se.

Bli medlem

Stöd vårt arbete och bli medlem i föreningen. Årsavgiften är 150 kr/medlem.  

Bankgiro, 5789-2515. I meddelandefältet skriver du in namn/namnen  på de avgiften avser och om utrymme finns, även mailadress

Swish, nummer 123 231 8665.  Kom ihåg att skriva in namn/namnen på de medlemmar avgiften avser och om utrymme finns, även mailadress. 

                       

Vi tackar på förhand för ditt stöd.

Tidigare år

Förra årets programmet finns att ladda ner här . Följ oss på facebook för mer information.

Föreningen Fårö Framtid
c/o Ann Lindgren
Gudmundvägen 3a, 182 69 Djursholm

Telefon: 070-583 50 28
Ordf: ann.lindgren@pensionsforum.nu

© Föreningen Fårö Framtid
» Om cookies  |  » Sitemap